Pages

2012-03-06

BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU

well hello gurls n boys
kalau ade pape nak komen silakan la..xkisahlah komen sentap ke ngutuk ke puji xpyhla nt bertambah2 poyo plak..huhu..thanks a lot..

10 comments:

  1. As salam...

    singgah dari segmen yang sama..salam kenal..

    Overall blog ini simple dan menarik dan yang penting senang loading dan menarik untuk dibaca...tahniah dan teruskan berblogging ye.

    jemputlah singgah ke blog saya ...

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. nice blog..
      ada ruang2 yg perlu diperbaiki..

      Delete
  2. Dari segmen yang sama

    kritikan:tak perlu letak word verification untuk komen

    http://www.azhafizah.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  3. susunan tak kemas . by the way , digalakkan guna tulisan yg standart dan dibesarkan sikit font :)

    http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

    ReplyDelete
  4. Nice blog for newbie HEHE,

    word verification tu tak yah yer hehe, bole rujuk entry blog saya cara nak buang nyer..

    jom pergi blog saya pulak

    http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

    ReplyDelete
  5. blog awak ok.. :)


    http://kayjueblog.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  6. dari segmen yg sama
    http://yayabunga.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kritik-blog-aku.html

    buat sroll untuk bloglist..
    buang word verification

    p/s : bro ben follow dialah..:D

    ReplyDelete
  7. tulisan agak pening nak dibaca..cuba tukar tulisan yang senang orang nak baca..btw..nice blog..colour pun menarik..keep on blogging yaaa...

    jemput singgah:
    http://zakirulrahim.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  8. thanks for all the comment's..sy teramatla hargai nye...n da follow korang..sy akan perbaiki segalenye2 yg telah di tegur

    ReplyDelete